Δελτία Τύπου

Μετά τη μεγάλη και συγκινητική ανταπόκριση των συμπολιτών στην ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ της 31ης Μαρτίου 2020, όπου πάνω από 140 εθελοντές αιμοδότες έστειλαν μήνυμα αλληλεγγύης, ο Δήμος Μαραθώνος διοργανώνει σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό επαναληπτική ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ και σας καλεί να προσέλθετε μαζικά, γιατί τώρα -περισσότερο από ποτέ- είναι η ώρα της αλληλεγγύης!

Ημέρα ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ορίζεται η 17η Μαΐου 2020, ημέρα Κυριακή και ώρα 10:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ. στις εγκαταστάσεις της ΚΕΔΜΑ, στο κλειστό γήπεδο (Γιάννης Δημητριάδης) του Πολιτιστικού & Αθλητικού Πάρκου Νέας Μάκρης.

«Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ είναι προσφορά, αυτονόητη πράξη αλληλεγγύης, χειρονομία φροντίδας και αγάπης προς τον συνάνθρωπό μας» δηλώνει χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Μαραθώνος Στέργιος Τσίρκας.»

«Κάνουμε κάτι τώρα, για να μην κινδυνεύσει καμία ζωή από την έλλειψη αίματος. Είναι στο χέρι μας να σώσουμε ζωές, ακόμη και στην πανδημία», δηλώνει ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Μαραθώνα Μανώλης Γεωργάτος.»

*Υπεύθυνος της ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ, ο Αντιδήμαρχος Υγείας & αντιπρόεδρος της ΚΕΔΜΑ, ιατρός κ. Γιώργος Ζορμπάς.