Δελτία Τύπου

Τον Δήμαρχο Μαραθώνα Στέργιο Τσίρκα, επισκέφτηκε στο γραφείο του το απόγευμα της Τετάρτης 12 Αυγούστου 2020 ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης, ο Τεχνικός και ο Οργανωτικός Διευθυντής του 7ου Ημιμαραθωνίου Μαραθώνα, προκειμένου να τον ενημερώσουν για τις προετοιμασίες του κορυφαίου αθλητικού γεγονότος στην περιοχή μας.

Ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Μανώλης Γεωργάτος, ο Τεχνικός Διευθυντής Αργύρης Αλεξανδρής & ο Οργανωτικός Διευθυντής Γιάννης Αργυρόπουλος, ενημέρωσαν τον Δήμαρχο για τα μέχρι σήμερα δεδομένα, για την ανταπόκριση του κόσμου, τις σκέψεις τους για τον αγώνα καθώς και για τις οδηγίες της πολιτείας -σχετικά με την πανδημία- που θα ακολουθηθούν πιστά.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Μαραθώνα Στέργιος Τσίρκας, δήλωσε χαρούμενος που παρά τις δυσκολίες των ημερών, οι προετοιμασίες συνεχίζονται αδιάκοπα και ζήτησε από την οργανωτική επιτροπή σκληρή δουλειά μέχρι το πρωινό της 11η Οκτωβρίου 2020.

Ιδιαίτερα αισιόδοξος και ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Μανώλης Γεωργάτος, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την βοήθεια και την αμέριστη συμπαράστασή του.

Ο Τεχνικός Διευθυντής Αργύρης Αλεξανδρής, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και τον πρόεδρο της ΚΕΔΜΑ για την εμπιστοσύνη τους, τονίζοντας πως «Ο Ημιμαραθώνιος Μαραθώνα είναι η μεγαλύτερη αθλητική εκδήλωση του Δήμου μας και πρέπει να γίνει υπόθεση όλων προκειμένου να πετύχει».       

«Είμαστε εδώ, είμαστε ομάδα, είμαστε έτοιμοι να δημιουργήσουμε μια άρτια διοργάνωση και να υποδεχτούμε τους αθλητές που θα μας τιμήσουν. Δεν ξεχνάμε το Μάτι και την καταστροφική πυρκαγιά του 2018» τόνισε ο Οργανωτικός Διευθυντής Γιάννης Αργυρόπουλος.   

7ος Ημιμαραθώνιος Μαραθώνα – Δώσε πνοή και ελπίδα!

#marathonhalfmarathon2020