Η Επιτροπή Διαχείρισης Κρίσεων του Δήμου Μαραθώνος, υπό τον Δήμαρχο Στέργιο Τσίρκα, αποφάσισε την αναστολή όλων των εκδηλώσεων, μέχρι νεοτέρας (συμπεριλαμβανομένου και του 3ου Ποδηλατικού Γύρου Μαραθώνα – Γρηγόρης Εβίτα Ανδρέας Φύτρος).

Ζητάμε την κατανόησή σας, ελπίζοντας πως ο πολυαναμενόμενος Ποδηλατικός Γύρος θα διεξαχθεί -με ασφάλεια για όλους- πολύ σύντομα!

3ος Ποδηλατικός Γύρος Μαραθώνα
Γρηγόρης Εβίτα Ανδρέας Φύτρος

ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Μαραθώνα (Κ.Ε.Δ.ΜΑ.) ανακοινώνει την διοργάνωση του «3ου Ποδηλατικού Γύρου Μαραθώνα – Γρηγόρης Εβίτα Ανδρέας Φύτρος».

Ο Ποδηλατικός Γύρος, θα διεξαχθεί την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020 και είναι αφιερωμένος πλέον στη μνήμη των τριών αθλητών του αγωνίσματος της ποδηλασίας, -πατέρας με τα δύο του παιδιά- που έχασαν τη ζωή τους στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι το 2018.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Μαραθώνα, σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο Νέου Βουτζά «Η Πρόοδος».

Ο Ποδηλατικός Γύρος περιλαμβάνει τις διαδρομές:

21,5 χιλιόμετρα (ενήλικες)

2,7 χιλιόμετρα (έφηβοι)

1 χιλιόμετρο (παιδιά)

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 9 το πρωί στην Πλατεία Μαραθώνα και ο τερματισμός θα πραγματοποιηθεί στην Αφετηρία Μαραθωνίου Δρόμου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή είτε ηλεκτρονικά (kedmarathon.gr) συμπληρώνοντας την σχετική φόρμα, είτε με κατάθεση έντυπης δήλωσης στα γραφεία της ΚΕΔΜΑ (Πολιτιστικό & Αθλητικό Πάρκο). Την φόρμα μπορείτε να την βρείτε και στο kedmarathon.gr

Σας περιμένουμε μικρούς & μεγάλους με τα ποδήλατά σας για έναν αξέχαστο ποδηλατικό γύρο! #bikemarathonround2020

Διαδρομή 21,5 χλμ.

Οι ποδηλάτες, ξεκινώντας από την πλατεία του Μαραθώνα, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια μοναδική ποδηλατική βόλτα και να γνωρίσουν τις ομορφιές του τόπου μας!
Παραλία Μαραθώνα, Τύμβος Μαραθωνομάχων , μνημείο μοναδικής ιστορικής και Πολιτιστικής αξίας, Παραλία Νέας Μάκρης και διαμέσου της Λεωφόρου Μαραθώνα, οι φίλοι του ποδηλάτου, τερματίζουν στην Αφετηρία του
Μαραθωνίου Δρόμου, ένα σημείο παγκοσμίου ενδιαφέροντος και παράλληλα σημείο αναφοράς του Δήμου Μαραθώνα!

Εγγραφές παιδιών στις διαδρομές των 2,7 και 1 χλμ.

Βήμα 1: Κατεβάστε την έντυπη φόρμα συμμετοχής.
Βήμα 2: Συμπληρώστε τη με τα στοιχεία σας
Βήμα 3: Στείλτε τη με mail στο kedma@marathon.gr ή προσκομίστε τη στις εγκαταστάσεις της ΚΕΔΜΑ.

Χρυσός Χορηγός

Χάλκινος Χορηγός

Χορηγοί

Χορηγός Επικοινωνίας